"Elhagyatott/elhagyott vasuti vonalak" volt az elso gondolatom reggel (nem vicc), es mivel ma szabin vagyok meg 25 fok van, nekiindultam egy 40 eve nem hasznalt vasuti vonal megtekintesenek. Igazan tiszteletremelto hogy kosz van, de szemet sehol!

A legnagyobb felfedezesem nem is a parhuzamos alagutak voltak, hanem egy hatalmas fához erositett legalabb 8 meteres fuggohinta :D

http://indafoto.hu/montizom/parkland_walk_local_nature_res/slideshow

A vegen befutottam Alexandra Palace-ra, ahonnan az elso HD-TV adast(nem vicc, de azert vicces az utalas a mostani HD-TVre) sugarozni kezdte a BBC 1936-ban. Erdekes sztorija van a helynek, az epulet helyen ciganytabor volt, amikor eluldoztek oket, az egesz helyet elatkoztak. Azota parszor teljesen leegett de mindig ujraepitettek, az epuletben levo kocsma neve : Phoenix :D

A 2.vh alatt lengyel polgari menekulttabor volt a park meg az epulet, az antennat a nemet bombazok navigacios elektronikajanak zavarasara hasznaltak, ezert is volt kb. csak 25%-os a pontossagi aranyuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://montizom.blog.hu/api/trackback/id/tr512131711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása